MERSİN / AKDENİZ - Salim Yılmaz Anadolu Lisesi

Dilimizin Zenginlikleri_Şubat Ayı Etkinliği

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ- ŞUBAT

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayı”Deyimler ve Atasözleri Okumaları”başlığı altında aşağıda belirtilen etkinlikler yapılmıştır.

“Anlat Bakalım,Drama ile Atasözü/Deyim Anlatma,Atasözü/Deyim Resimleme”etkinlikleri Edebiyat öğretmenleri eşliğinde okulumuz öğrencileri tarafından gerçekleştirilmiş,gerçekleştirilen bu etkinlikler okulumuzda sergilenmiştir.Şubat ayı projesinin amacı, öğrencilere, günlük hayatımızda ne kadar fazla atasözü ve deyim kullandığımızı farkettirmek;gerek resimlerle gerek öykülerle ve gerekse  dramayla atasözü ve deyimleri anlatmak, bu şekilde öğrencilerin anlatma becerilerini geliştirmek;onları bu sürece dahil ederek daha etkili bir öğrenme ortamı oluşturmaktır.

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 11:12 - Görüntülenme: 117