MERSİN / AKDENİZ - Salim Yılmaz Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Proje

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları münasebetiyle okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Şükran Tefek’in kurucusu olduğu “Yüz Yıllık Çınar” adlı eTwinning projesi çeşitli etkinliklerle tamamlandı.

Ekm

‘’CUMHURİYETİMİZ EN KIYMETLİ EMANETİMİZ’’ ile SONSUZA DEK CUMHURİYET’’ Etwininng projesi

Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlama etkinliklerine okulumuz Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Neslihan ÖZCAN ‘NIN kurucusu olduğu iki eTwininng projesi ile katıldı.

Voice of Nature projemizin ortak ürünü olan proje posterimizi hazırladık.

May

İlimiz #eTwinning proje örneklerinin yer aldığı,

“Mersin eTwinning Dergisi”yayımlandı.

Projelerde yer alan okul yöneticilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Projemizin ortak ürünü olan şiirimizi 10 Türk ve 6 yabancı okulla birlikte yazdık.

Nis

Voice of Nature eTwinning projesi kapsamında okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Şükran Tefek ve öğrencileri Güvenli İnternet Haftası ile ilgili çalışmalarda bulundu.  Projede yer alan öğrenciler Güvenli İnternet Günü ile ilgili okul panosunu hazırladılar. Konuyla ilgili farkındalık oluşturmak için posterler hazırladılar.