MERSİN / AKDENİZ - Salim Yılmaz Anadolu Lisesi

Ekm

‘’CUMHURİYETİMİZ EN KIYMETLİ EMANETİMİZ’’ ile SONSUZA DEK CUMHURİYET’’ Etwininng projesi

Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlama etkinliklerine okulumuz Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Neslihan ÖZCAN ‘NIN kurucusu olduğu iki eTwininng projesi ile katıldı.

May

İlimiz #eTwinning proje örneklerinin yer aldığı,

“Mersin eTwinning Dergisi”yayımlandı.

Projelerde yer alan okul yöneticilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Salim Yılmaz Anadolu Lisesi 2023-2024 eğitim yılı yeni öğrenci kıyafeti , öğrenci ve velilerimizin talebi doğrultusunda belirlenmiştir. Kıyafet değişikliğine kademeli olarak 9.sınıflardan itibaren geçilecektir.

May

Salim Yımaz Anadolu Lisesi olarak 9 Mayıs ‘Etwinning Günü’nü tüm coşkusuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.